Let's go!

Men hej! :D
 
Jag har precis slängt i mig lite middag (klockan 04, inte normalt haha) och ska strax åka till gymmet. Älskar att vara där såhär tidigt, det är oftast bara 2-3 st till på hela gymmet då. Ska köra lite styrka, men ta det rätt lugnt. Har dragits med halsont i flera dagar, men det har känts bättre idag så ska äntligen träna. :) Imorgon tänkte jag köra kondition, får se hur det känns då helt enkelt. :)
 
Jag är stolt över att jag fortfarande är på gymmet flera ggr i veckan, har aldrig hållt ett sånt nyårslöfte såhär länge innan tror jag ;) Men jag tycker att det är så himla skönt att träna nu också, så förhoppningsvis är detta en riktig livsstilsförändring. Jag försöker att förändra mycket just nu, tänker mer på vad jag äter, försöker att inte äta så mycket socker utan renare mat & mer vatten, försöker att prioritera sömn (går sådär iofs :/ ) osvosv. Vill leva sundare helt enkelt.
 
Nu - gymmet!

 











Man måste ju unna sig lite nya saker också. :) Skorna är dock inga träningsskor utan vanliga streetskor. Sockarna är verkligen ett tips från mig, bästa att ha i gymskorna enligt mig (+ kostar bara 25 spänn på sportshopen!).
 

Godaste juicen som finns! Niklas hatar spenat i juice, så jag får ha den för mig själv ;)