Bulan #2

Denna veckan är jag ledig & hittills har den bland annat bestått av möte med bröllopsfotograf (bokad!), bilköp (!), bilförsäljning, roadtrip till småland, pyssel & fix hemma, promenader och sist men inte minst - fikor. Haha. Ingen lyckad vecka utan fika. ;)
 
Jag har alltså köpt en ny bil. Jag borde ju vara jätteglad, men den känslan kommer nog förhoppningsvis. Just nu känner jag mest frustration när jag ser bilen. Varför? Let's begin from the start. Jag och Niklas åkte i veckan för att kolla på 2 bilar, den ena i halland och den andra i småland. Båda är peugeot 207:or, och jag hade siktet inställt på den i varberg egentligen. Sagt och gjort, vi åkte dit och kollade. Först och främst så stod det i annonsen att det var en bilfirma som sålde bilen, men när vi kommer fram till adressen så är det ett vanligt villaområde. Men vi brydde oss inte så mycket om det, men när killen som säljer bilen börjar samtalet med att säga "jag har vart oärlig mot dig", och visar mig 2 stooora partier på bilen där det saknas lack (enligt honom pga högtryckstvätt...?). Vi sa att vi skulle återkomma senare antagligen när vi hade funderat... hehe, riiight. 
 
Efter det så åkte vi för att kolla på den andra bilen jag var intresserad av i småland, och den såg jättefin ut. Kändes bra när vi provkörde o allt. Den verkade bra, så jag köpte den. Vi har ju en bit hem därifrån så jag tänkte att det var en bra grej att känna på hur bilen känns på längre sträckor. Men vet ni vad? Motorlampan tände sig halvvägs hem. Bilen kändes lite ryckig och jag tyckte att ljudet från avgasröret lät för mycket. Vi googlade på vad det kan bero på, och det är ju knappast något som kom av en slump samma dag som jag köpte den, det är ju något som säljaren har mörkat.
 
Jag smsade honom hur som helst o frågade vad det är för fel på bilen, men han spelar helt ovetandes. Grrrr. Jag skrev till honom att bilen ska in till verkstaden på måndag (vilket den alltså ska), och att jag hör av mig när dom har felsökt den. Jag hoppas ju att han har någon uns av samvete så att han kanske ger tillbaka någon tusenlapp för alla problemen som han har dolt för oss. Håll tummarna!
 
Men! Min andra bil, Bulan, blev såld idag. Kändes lyxigt att äga 2 bilar under några dagar, haha. Jag kommer seriöst att sakna clion. Hahaha så sjukt att jag kände mig deppig när jag såg dom köra iväg med den.... 
 
 
Min nya pärla. :) Bulan #2? Kommer inte på ett bra namn, tips mottages tacksamt ;)