Semester Q&A

* Hur ser dina planer ut för resten av sommaren? - jag och Niklas har semester nästa vecka också, men vi har typ inga planer. Vi har sagt att vi ser hur vädret är varje dag, och gör det vi känner för. Vi har vart i Borås där vi var på djurpark och hade en mysig dag. Vi har vart i hunnebo, cyklat, hängt på uteserveringar osv hittills. Vi har ju bara 2 veckors semester tillsammans tyvärr :/ men vi ska på bröllopsresa i januari! :)

* Vad ska du läsa i sommar? - Arvet efter dig (fortsättningen på livet efter dig).

* Vilken av sommarens biofilmer är du mest pepp på? - vi såg Djungelboken i 3D, jag och mamma såg livet efter dig & så vill jag se bad moms :) oooch såklart nya filmen med Matthew Mcconaughey :)

* Vilken låt är sommarens soundtrack, såhär långt? - allt med Springsteen. :)

* Vad har du på dig i sommar? - nya regnjackan. ;)

* Vilka tv-serier plöjer du? - Gilmore girls.

* Bästa roadtripmusiken? - Springsteen.

* Var läser du helst? - ifall jag hade fått tummen ur o köpt en hammock så hade det vart där, men nu är det i skuggan på vår baksida, alternativt i soffan eftersom det har regnat typ hela sommaren.

* Vilken serie skulle du rekommendera andra att se under sommarens regniga dagar? - Gilmore girls såklart! Haha. Bästa feel good-serien.

* Och till sist, vilken bok borde alla generellt läsa? - jag är så fel person att svara på detta eftersom jag snittar typ 2 böcker per år. Jag rekommenderar att alla läser fysiska böcker mer istället helt enkelt! :)