-4

Under typ ett års tid (eller kanske två) har jag stört mig på min vikt men inte orkat ta tag i det. Jag är inte överviktig eller har högt bmi, jag tror nog att jag är "normalstor". Men jag har hela mitt liv varit smal, t.o.m så att jag blev retad för det förr, så det är ju liksom så som jag är van vid. Kroppen förändras ju också såklart mycket från att man är tonåring till vuxen. Hur som helst! Jag har velat gå ner några kilo för att få lite bättre självkänsla och känna mig nöjd. Förra måndagen skaffade jag appen lifesum & blev guldmedlem (typ 60kr i månaden), och har alltså sedan dess registrerat allt jag ätit. 

Appen är väldigt smidig faktiskt, jag skrev in vad jag väger osv och hur mycket jag vill gå ner (och under hur många veckor), sen sätts en kalorigräns /dag (min är på typ 1500 kcal/dag). Jag har vart noga med att hålla det + att appen synkar min iPhones inbyggda stegräknare, så ju mer jag rör mig desto mer kalorier läggs på som jag får äta. Väldigt smart och motiverande! :) (nästan så att jag borde få lite spons av dom nu pga all reklam haha)

Jag har använt appen sedan förra måndagen, alltså 12 dagar nu, och jag har gått ner näästan 4 kilo. Helt sjukt ju! :) dom kilona försvann nästan direkt, och nu verkar det lite trögare men det ska gå. Har 5 kilo kvar till målvikten! :)


Kaffe <3